Killalta muistutus tiesuunnitelmasta "Kehä I Kalevalantie – Turunväylä"

Julkaistu: 07.07.2017

Tapiolan Kilta on jättänyt Espoon kaupungille muistutuksen Kehä I:n tiesuunnitelmasta välillä Kalevalantie – Turunväylä. Kaupungin tietojen mukaan tiesuunnitelmahankkeen tarkoituksena on korvata eritasoliittymillä Kehä I:n nykyiset liikennevaloliittymät Tapiolassa, Laajalahdessa ja Ruukinrannassa. Lisäksi tiesuunnitelmassa tullaan esittämään muut parannustoimenpiteistä aiheutuvat tie-, katu- ja yksityistiejärjestelyt, meluntorjuntatoimenpiteet sekä uusia jalankulun ja pyöräilyn yhteyksiä Kehä I:n alueelle.

Muistutuksessaan (21.6.2017) Kilta painottaa pyöräilyreittien laadukasta toteuttamista Kehä I:n ylitse kuljettaessa Kalevalantien kevyen liikenteen väylillä Olarin ja Otaniemen välillä. Tämä kytkeytyy myös taannoin esillä olleeseen Silkkiniityn pyöräilybaanasuunnitelmaan, joka on herättänyt monissa asukkaissa huolta mm. Silkkiniityn virkistysarvoista ja alueella liikkuvien koululaisten turvallisuudesta. Mielestämme pyöräilyreitin toteuttaminen Olarin, Tapiolan ja Otaniemen välillä on järkevintä nimenomaan Kalevalantien kautta.

Lue Killan muistutus kokonaisuudessaan täältä (pdf)

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter