Kuntalaisaloitteet avattu Tapiolan uimahallista ja Otsolahden kunnostamisesta – käythän allekirjoittamassa!

Julkaistu: 28.09.2019

Tapiolan Kilta välittää tiedoksi kaksi tapiolalaisille tärkeätä kuntalaisaloitetta, joiden laatimisessa se on ollut mukana:

”Tapiolan uimahalli käyttökuntoon” on aloite, jossa esitetään Tapiolan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan uimahallin peruskorjaamista Aarne Ervin arkkitehtuuria kunnioittaen, ja Keskusaltaan kansallismaisema säilyttäen. Tapiolan Kilta on laatinut aloitteen yhteistyössä sen vastuuhenkilön Päivi Piispan kanssa, ja se on allekirjoitettavissa täältä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/10890.

”Kunnostetaan Otsolahti virkistyskeitaaksi” on Tapiolan Killan vastuulla oleva aloite, jossa esitetään Otsolahden vesi- ja ranta-alueen kokonaisvaltaista kunnostamista. Aloitteen vastuuhenkilöinä toimivat Killan puheenjohtaja Marjatta Larsio ja varapuheenjohtaja Lea Siivola. Aloite löytyy täältä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/11223.


Molemmat aloitteet ovat avoimia Espoon asukkaille, ja niiden allekirjoittaminen kuntalaisaloite.fi -palvelussa vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Verkossa toimivan nimenkeräyksen ohella keräämme jatkossa allekirjoituksia myös paperimuodossa.

Rohkaisemme kaikkia tapiolalaisia levittämään tietoa kuntalaisaloitteista eteenpäin, jotta mahdollisimman moni aiheista kiinnostunut voisi osallistua!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

 Tapiolassa tapahtuu

23.11.2019Pohjois-Tapiolan koulun viikkotiedote 22.11.2019

23.11.2019Tapiolan Koulun Marrasmarkkinat

23.11.2019Tapiolan Joulunavaus

25.11.2019Keskustelutilaisuus tapiolalaisten yhteisöllisyydestä

26.11.2019Let it snow! SOS Lapsikylä 70 vuotta

11.12.2019Tapiola Sinfonietta: Kauneimmat Joululaulut


Elokuviin Tapiolassa?
Katso täältä Kino Tapiolan
viikko-ohjelmisto!


Kaupungin kuulutukset

Kaikki kaupungin ajankohtaiset kuulutukset ja tiedotteet löydät täältä.

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter