Kuntalaisaloitteet avattu Tapiolan uimahallista ja Otsolahden kunnostamisesta – käythän allekirjoittamassa!

Julkaistu: 28.09.2019

Tapiolan Kilta välittää tiedoksi kaksi tapiolalaisille tärkeätä kuntalaisaloitetta, joiden laatimisessa se on ollut mukana:

”Tapiolan uimahalli käyttökuntoon” on aloite, jossa esitetään Tapiolan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan uimahallin peruskorjaamista Aarne Ervin arkkitehtuuria kunnioittaen, ja Keskusaltaan kansallismaisema säilyttäen. Tapiolan Kilta on laatinut aloitteen yhteistyössä sen vastuuhenkilön Päivi Piispan kanssa, ja se on allekirjoitettavissa täältä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/10890.

”Kunnostetaan Otsolahti virkistyskeitaaksi” on Tapiolan Killan vastuulla oleva aloite, jossa esitetään Otsolahden vesi- ja ranta-alueen kokonaisvaltaista kunnostamista. Aloitteen vastuuhenkilöinä toimivat Killan puheenjohtaja Marjatta Larsio ja varapuheenjohtaja Lea Siivola. Aloite löytyy täältä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/11223.


Molemmat aloitteet ovat avoimia Espoon asukkaille, ja niiden allekirjoittaminen kuntalaisaloite.fi -palvelussa vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Verkossa toimivan nimenkeräyksen ohella keräämme jatkossa allekirjoituksia myös paperimuodossa.

Rohkaisemme kaikkia tapiolalaisia levittämään tietoa kuntalaisaloitteista eteenpäin, jotta mahdollisimman moni aiheista kiinnostunut voisi osallistua!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter