Steniuksen puutarha sulkeutui 70 vuoden toiminnan jälkeen – Tapiolan Killalta kunniakirjat omistajille

Julkaistu: 08.07.2017

Tapiolan Kilta luovutti 21.6.2017 Steniuksen puutarhan pitäjille Pentti Steniukselle ja Carita Söderbergille asukasyhdistyksen statiivin ja kunniakirjan kiitokseksi vuosikymmenien työstä Tapiolassa. Luovutustilaisuudessa olivat asukasyhdistyksestä paikalla puheenjohtaja Jatta Salmi ja varapuheenjohtaja Anja-Maria Lehtijärvi.

Perheyrityksenä toiminut Steniuksen puutarha on lähes 70 vuoden ajan kasvattanut kukat lukemattomille Tapiolan pihoille, puistoille ja parvekkeille. Myymälästä ovat tulleet niin ruusut, kimput kuin kukka-asetelmat niin iloon kuin suruun. Puutarhuri Pentti Steniuksen mukaan puutarhan aloittaessa oli Tapiolan alueella vain yksi talo matkalla Otaniemen kartanolle Suvikummusta – mutta nyt hieman useampi.

Suuret kiitokset perheyrityksen pitäjille ja heidän vanhemmilleen puutarhakaupungin tekemisestä 1948–2017!

(Steniuksen puutarhamyymälä sulkeutui 23.6.2017)

Steniuksen puutarha 21.6.2017
Kuva kunniakirjan luovutustilaisuudesta. Henkilöt vasemmalta oikealle: Anja-Maria Lehtijärvi, Pentti Stenius, Carita Stenberg ja Jatta Salmi.

Kommentit (3)

   Admin - 19.09.2017, 22:04

Kiitos tarkennuksesta, korjasin asian artikkeliin!

   Stenberg - 15.09.2017, 20:04

Caritan sukunimi on Söderberg, ei Stenberg.

   Timo Pesonen - 03.09.2017, 12:30

Voi harmi. Ostin aina kukat Pentiltä, kun se vain oli mahdollista. Samalla puhuimme niitä näitä. Hän oli kyllä erinomainen kauppias. Aikaa oli aina.

Mistä minä nyt ostan kukkia?

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter