Tapiolan Killan tapahtumia toukokuussa - Tervetuloa!

Julkaistu: 05.05.2019

Tapiolan Kilta on toukokuussa 2019 mukana seuraavissa tapahtumissa, jotka ovat avoimia kaikille:

  • Maanantaina 6.5. klo 17.30 järjestämme siivoustalkoot Otsolahden minigolfradalla. Talkoissa on tarkoitus oikaista myös minigolfradan aitaa, joten voimakkaita talkoolaisia tarvitaan. Hanskat, haravat ja lapiot sekä rautakanki kannattaa ottaa mukaan, jos mahdollista. Tilaisuudessa on myös tarjoilua!

  • Lauantaina 18.5. klo 11–14 Kilta on mukana Tapiolan kesän ja Rantaraitin avaus -tapahtumassa Otsolahden minigolfalueella. Silloin esitellään minigolfalueen uudistamis- ja rakennussuunnitelmaa, ja saamme ”maistiaisia” tulevasta. Minigolfin lisäksi on mahdollista pelata pihashakkia ja petangueta, ja ehkä muitakin ulkopelejä. Tervetuloa tapaamaan Killan hallituksen jäseniä! Tarjolla on grillimakkaraa ja mehua.

  • Lauantaina 25.5 klo 10–13 on vuorossa Pidä Saaristo Siistinä ry:n, venekerhojen, lionsien, asukasyhdistysten ja Espoon kaupungin yhdessä järjestämä tapahtuma Rantaraitin ja Espoon satamien siivoamiseksi. Tapiolassa kyse on Otsolahden rannan siivoamisesta. Siivoaminen alkaa Tapiolan venekerhon satamasta, josta saa siivousvälineitä ja jonne myös kerätyt roskat tuodaan. Omat hanskat ja huomioliivit kannattaa ottaa mukaan, jos löytyy.

Tervetuloa mukaan!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter