Tapiolan Killan uusi interaktiivinen esite on julkaistu – Tervetuloa myös Joululaulajaisiin!

Julkaistu: 04.12.2018

Tapiolan Kilta on työstänyt kuluneen syksyn aikana uuden interaktiivisen esitteen asukasyhdistyksen toiminnasta. Esitteessä on mukana mm. Killan puheenjohtajan Marjatta Larsion tervehdys, sekä tietoa Tapiolan kehityksestä ja liittymisohjeet Kiltaan. Esite on tarkoitettu yleiseen jakeluun, ja se on olemassa myös paperiversiona. Esitteen digitaaliseen versioon voi käydä tutustumassa oheisesta linkistä:

http://www.esitteemme.fi/Tapiolan_Kilta/WebView/

Mikäli olet kiinnostunut jakamaan esitettä myös paperisena eteenpäin, ota yhteyttä hallitukseen.

Killan Joululaulajaiset 2018

Tapiolan Kilta järjestää yhdessä Aarnivalkean koulun 4. luokkien kanssa perinteiset Joululaulajaiset maanantaina 10.12.2018 klo 18 Pohjois-Tapiolan koulun ruokalassa (os. Sepontie 2).

Toivotamme jokaisen tervetulleeksi mukaan laulamaan tuttuja joululauluja yhdessä koulun 4. luokkalaisten ja heidän opettajiensa kanssa. Tilaisuudessa on myös glögi -ja kahvitarjoilu sekä pientä syötävää 4. luokkien retkikassan kartuttamiseksi.

Lataa Joululaulajaisten virallinen kutsu Killan sivuilta!

Kommentit (1)

   Seppo Juutilainen - 07.12.2018, 20:55

Kilta nostaa esitteessään esiin myös keskustan suuret rakennushankkeet ja uskoo, että löytyy kompromissi uuden rakentamisen ja vanhan säilyttämisen kesken. Hyvä näin! Itse puhuisin jopa symbioosista: yhdessä toinen toisistaan hyötyen vanha ja uusi muodostavat yhden Suomen parhaista asuinalueista.
Me uusien rakennusten myötä Tapiolaan muuttaneet emme voi painottaa vain vanhan puutarhakaupungin puolustamista, vaan odotamme onnistunutta uuden ja vanhan yhdistelmää. Moni meistä on tästä syystä tänne muuttanutkin.
Jos Kilta muuttaisi toimintansa tavoitteita selkeästi tähän suuntaan, Killasta tulisi kaikkien tapiolalaisten asukasyhdistys. Meitä potentiaalisia jäseniä on uusissa kerrostaloissa jo melkoinen määrä!

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter