Tapiolan Killan viirikilpailu avattu – suunnittele Tapiolalle oma isännänviiri!

Julkaistu: 23.11.2020

Vaikka koronapandemia rajoittaa elämää, ja syksy sen kuin pimenee, on Tapiolan Kilta vastikään avannut kilpailun, jonka tavoitteena on suunnitella rakkaalle puutarhakaupungillemme oma isännänviiri.

Isännänviiriksi kutsutaan perinteiesti viiriä, joka nostetaan salkoon sen merkiksi, että ollaan kotosalla. Isännänviiriä eivät koske normaalit liputussäännöt, ja sellaisena voidaan käyttää esimerkiksi kaupunki-, kunta- tai maakuntaviiriä. Monet yhdistykset ja seurat ovat myös tuottaneet omia viirejään.

Kilpailuun voi omalla ideallaan osallistua kuka tahansa kilpailusta ja aiheesta kiinnostunut asukas. Kutsu toimitetaan Killan jäsenille ja sähköpostituslistallamme oleville, sekä Tapiolan alueen yläkoulujen ja lukioiden kuvataideopettajille ja oppilaskunnille. Lisäksi kilpailukutsu on nähtävissä www-sivuillamme (ks. jälkimmäinen linkki alla) ja fb-ryhmässämme, sekä Otsolahdessa Killan ilmoitustaululla.

Lähetä viiri-ehdotuksesi 31.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus (ät) tapiolankilta.fi.

Voittaja palkitaan 200 € lahjakortilla, ja toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet Kino Tapiolan lippupaketilla.

Lue tarkemmat pdf-kilpailuohjeet täältä!

Voit myös tulostaa virallisen kilpailukutsumme täältä


Laitetaan yhdessä Tapiola-viiri liehumaan, ja kertomaan kotiseutumme tärkeydestä meille asukkaille!

Kommentit (1)

   Pia Lovo - 12.12.2020, 23:25

Tulee varmasti upeita viiri ehdotus suunnitelmia.Itse jos olisin mukana kilpailussa niin toivoisin että siinä olisi se Ilves se jonka patsaskin on lähellä Taoiolan pizza paikkaa.Hyvää joulua!

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter