Tule mukaan videokurssille "Tarinoita Tapiolasta"!

Julkaistu: 05.09.2018

Tarinoita Tapiolasta


Tapiolan Kilta välittää tiedoksi kutsun elokuvaohjaaja Kaisa Rastimon ohjaamalle videokurssille Tarinoita Tapiolasta, joka järjestetään Tapiolan Heikintorilla la–su 29–30.9.2018.

Kurssilla Myrsky- sekä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvistaan tunnettu Rastimo perehdyttää osallistujat innostavasti videoiden tekemisen saloihin. Entisenä tapiolalaisena Kaisa Rastimo tuntee myös puutarhakaupunkimme hyvin.

Uuden tekniikan myötä videoiden tekeminen on nykyään jopa helppoa. Kurssin videot kuvataan kännykällä, ja editoidaan joko kännykällä tai tabletilla käyttäen hyväksi ilmaisia, helppokäyttöisiä editointisovelluksia. Lisäksi kurssilla opitaan, miten kertoa tarina.

Tarina Tapiolasta voi olla lähes mitä tahansa. Se voi olla esimerkiksi tietyn rakennuksen tai puun tarina, tai se voi liittyä kurssilaisen henkilökohtaiseen kokemukseen tai muistoon Tapiolassa. Videoissa voi yhdistää valokuvaa ja videota tai koostaa video pelkästään vanhoista valokuvista.

Tarkoituksena on, että jokainen osallistuja osaa ja uskaltaa kurssin jälkeen kuvata ja editoida videoita.

Kurssilla tehdyt videot julkaistaan luvalla YouTube-kanavalla Tarinoita Tapiolassa. Sieltä ne nostetaan myöhemmin esiin Tapiolan Killan, Espoon kuvataidekoulun ja Espoon kaupunginmuseon sivuilla.

Tervetuloa mukaan kertomaan oma tarinasi Tapiolasta!


AIKA:

La-su 29 – 30.9. sekä la 6.10. klo 11.00 – 16.00. Välissä lounastauko.
Lisäksi la 13.10. on varattu klo 11.00 alkaen videoiden editointia varten Kaisa Rastimon henkilökohtaisella opastuksella.
Kurssi päättyy videoiden katseluun la 13.10. klo 15.00.

Ilmoittautua voi täällä: espoo.eepos.fi/#/forms/48

Huom. Tapiolan Killan jäsenet saavat -25% alennuksen kurssin osallistumismaksusta!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter