Liity Tapiolan Killan jäseneksi

Tapiolan Killan jäsenenä voit vaikuttaa Tapiolan kehitykseen, tai antaa Killan hallituksen toimia edunvalvojanasi tässä asiassa. Jäsenyys asukasyhdistyksessä on kannanotto väljemmän ja vehreämmän Tapiolan puolesta.

Tärkeää jäsenyydessä on Killan vaikutusmahdollisuuksien lisääminen. Mitä useampi asukas yhdistykseen kuuluu, sitä painavammin Kilta voi toimia koko Tapiolan asukkaiden edustajana. Lisäksi jäsenenä saat rahanarvoisia etuja tapiolalaisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Suosittelemme liittymistä myös Killan postituslistalle, jolloin saat uutiskirjeinä sähköpostiisi viimeisimmät tiedot Tapiolan Killan tapahtumista ja Tapiolan rakennushankkeista. Killan maksaneena jäsenenä saat käyttöösi myös automaattisen Tiedotteita Tapiolasta -palvelumme, joka pitää sinut kärryillä Tapiolan pikku-uutisista ja muista kaupungin julkaisemista tiedonmurusista, jotka muuten jäisivät helposti huomaamatta.

Huom. Jos olet jo entuudestaan yhdistyksen jäsen, vuotuinen jäsenmaksulaskusi lähetetään sinulle automaattisesti keväisen jäsenkirjeesi ohessa. Killan jäsenrekisterin kaikkien henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan yhdistyksen tietosuojaselostetta.

Uudet jäsenet

Tapa 1:

Killan jäseneksi pääset nopeimmin ja helpoimmin maksamalla jäsenmaksun suoraan Tapiolan Killan tilille FI91 1112 3000 2585 48 (Nordea). Vuoden jäsenmaksu on ensimmäiseltä perheenjäseneltä 15 euroa ja mukana seuraavilta perheenjäseniltä 5 euroa kultakin. Kirjoita laskun viestiosaan jäsenten nimet, osoitteet ja sähköpostiosoitteet (jos on). Jäsenyys alkaa päivästä, jolloin maksu saapuu perille.

Tapa 2:

Killan jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä alla olevan yhteystietolomakkeen. Käsiteltyämme saapuneen lomakkeen saat kotiisi postitse paperisen tilisiirtolomakkeen, jolla jäsenmaksun voi maksaa pankkiin. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen jäsenyyspyynnön osoitteeseen hallitus@tapiolankilta.fi.

Vastaa lopuksi yhdellä sanalla roskapostin estokysymykseen:

Kiitos liittymispyynnöstä! Otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.

Lomaketta lähetettäessä tapahtui virhe! Kokeile ladata sivu ja lähettää lomake uudelleen. Jos et saa lomaketta toimimaan, ota yhteyttä Killan webmasteriin.

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter