Ajankohtaista

Steniuksen puutarha sulkeutui 70 vuoden toiminnan jälkeen – Tapiolan Killalta kunniakirjat omistajille

Lisätty: 8.7.2017

Tapiolan Kilta luovutti 21.6.2017 Steniuksen puutarhan pitäjille Pentti Steniukselle ja Carita Stenbergille asukasyhdistyksen statiivin ja kunniakirjan kiitokseksi vuosikymmenien työstä Tapiolassa. Luovutustilaisuudessa olivat asukasyhdistyksestä paikalla puheenjohtaja Jatta Salmi ja varapuheenjohtaja Anja-Maria Lehtijärvi.


Killalta muistutus tiesuunnitelmasta "Kehä I Kalevalantie – Turunväylä"

Lisätty: 7.7.2017

Tapiolan Kilta on jättänyt Espoon kaupungille muistutuksen Kehä I:n tiesuunnitelmasta välillä Kalevalantie – Turunväylä. Kaupungin tietojen mukaan tiesuunnitelmahankkeen tarkoituksena on korvata eritasoliittymillä Kehä I:n nykyiset liikennevaloliittymät Tapiolassa, Laajalahdessa ja Ruukinrannassa. Lisäksi tiesuunnitelmassa tullaan esittämään muut parannustoimenpiteistä aiheutuvat tie-, katu- ja yksityistiejärjestelyt, meluntorjuntatoimenpiteet sekä uusia jalankulun ja pyöräilyn yhteyksiä Kehä I:n alueelle.


Tapiolan Kilta mukana Aarnivalkean evakkokoulun kevätjuhlassa – koulu on saatava kuntoon

Lisätty: 8.6.2017

Kuten valitettavan moni muukin Espoon kouluista, myös Tapiolan vanhimpiin kuuluva Aarnivalkean koulu on ollut jo monta kuukautta evakossa sisäilmaongelmien vuoksi. Siksi myös koulun kevätjuhla 3.6 jouduttiin tänä vuonna pitämään poikkeuksellisesti ulkona, Kulttuurikeskuksen amfilla. Aarnivalkean lisäksi evakossa on Tapiolan alueelta myös Jousenkaaren koulu.


Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Kaupungin kuulutukset

Kaikki kaupungin ajankohtaiset kuulutukset ja tiedotteet löydät täältä.


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)


Tapiolan Kilta 60 vuotta -esite julkaistu!

Tutustu Tapiolan Killan uuteen sähköiseen esitteeseen, joka on julkaistu yhdistyksen 60-vuotisjuhlan kunniaksi!


Twitter