Kuntalaisaloite: "Tapiolan uimahalli käyttökuntoon"

YMPÄRISTÖN HOITO JA KUNNOSTUS (päivitetty 23.8.2020)


Tapiolan Kilta avasi syyskuussa 2019 kuntalaisaloitteen ”Tapiolan uimahalli käyttökuntoon”, jossa esitetään Tapiolan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan uimahallin peruskorjaamista Aarne Ervin arkkitehtuuria kunnioittaen, ja Keskusaltaan kansallismaisema säilyttäen. Tapiolan Kilta on laatinut aloitteen yhteistyössä sen alkuperäisen vastuuhenkilön Päivi Piispan kanssa, ja se on allekirjoitettavissa täältä:

https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/10890


Aloite on avoin Espoon asukkaille, ja sen allekirjoittaminen kuntalaisaloite.fi -palvelussa vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Verkossa toimivan nimenkeräyksen ohella keräämme allekirjoituksia myös paperimuodossa esimerkiksi asukastilaisuuksissa.

Rohkaisemme kaikkia tapiolalaisia levittämään tietoa aloitteesta eteenpäin, jotta mahdollisimman moni aiheista kiinnostunut voisi osallistua!

Kommentit (2)

   Sede - 01.10.2020, 11:09

Yli 20 vuotta Tapiolassa asuneena ja nyt Helsingissä asuva kysyy miksi minä en voi allekirjoittaa vaikka olen Tapiolan uimahallin asiakas edelleen.

   Jutta I - 27.09.2020, 11:29

En voi allekirjoittaa, koska päinvastoin kuin aloitteessa väitetään, nimenomaan tarvitsisimme isomman altaan. Vanha 6 x 25 m allas oli auttamatta liian pieni.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Yhteistyössä

Twitter