Jousenkaaren koulun tilakysymykset

TAPIOLAN PALVELUT (päivitetty 25.5.2019)


Jousenkaaren koulun huoltajien edustajat ovat olleet v. 2018 ja 2019 aikana yhteydessä Tapiolan Kiltaan lastensa koulutilojen turvallisuudesta ja koulun tulevaisuudesta. Huoltajat ovat toivoneet kaupungilta erityisesti nykyistä parempaa tiedottamista koskien Jousenkaaren koulun kehityssuunnitelmia.

Tietoa on Killan saamien yhteydenottojen perusteella kaivattu esimerkiksi nykyisissä väistötiloissa samanaikaisesti opetuskäytön kanssa tehtävistä korjauksista, sekä suunnitelmasta rakentaa uusi koulu nykyisen Jousenkaaren koulun tontin luoteisosaan. Huoltajien mukaan tiedottamista on useaan otteeseen pyydetty avoimeksi, säännölliseksi ja Wilman kautta tapahtuvaksi, mutta lupauksista huolimatta tämä ei ole toteutunut.

Tapiolan Kilta on 18.1.2019 lähestynyt kaupunkia oheisella kannanotolla, jossa olemme pyytäneet vastauksia useisiin huoltajia koskettaneisiin kysymyksiin koulun tilanteesta.

Lue Killan pdf-kannanotto täältä!

Kommentit (0)

Kukaan ei vielä ole kommentoinut tätä artikkelia.

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter