Karhusaaren lastenmaailma

TAPIOLAN KAAVOITUS JA RAKENTAMINEN (päivitetty 26.8.2019)


Tapiolan Kilta on lähestynyt jäseniltään saamiensa yhteydenottojen pohjalta Espoon valtuustoryhmien johtoa kirjelmällä Karhusaaren Lastenmaailma -hankkeesta.

KH:n elinkeino- ja kilpailukykyjaosto myönsi Lastenmaailmalle suunnitteluvarauksen Karhusaareen alkuvuodesta 2019, ja hanke on sittemmin kirvoittanut paljon kriittistä keskustelua mm. alueen arvokkaiden luonto- ja virkistysarvojen vuoksi.

Killan tämänhetkinen kanta on, että suunnitelmassa kuvattu Lasten kulttuuri -teemapuisto on ideatasolla kannatettava hanke tukemaan lasten kulttuurikasvatusta ja lukutaitoa Espoossa. Mielestämme Karhusaari arvokkaana luonto- ja kulttuurikohteena ei kuitenkaan ole toteutukselle oikea paikka.

Lue perustelumme tarkemmin kirjelmästä (pdf)

KarhusaariLastenmaailma
Alustava havainnekuva lastenmaailman sijoittumisesta Karhusaareen. Kuva: Lundén Architecture Company

Kommentit (2)

   Leea Salminen - 24.08.2019, 18:48

Karhusaari on poikkeuksellinen upea luontokohde, jossa on viehättävä uimaranta ja jonka päärakennus tarjoaa mahdollisuudet kulttuurin edistämiseen ja pieniin tilaisuuksiin. Karhusaari on nykyisellään hyvä lenkkikohde.
Luonnon vaaliminen ja kulttuurin edistäminen ovat tärkeitä Espoon arvoja. Olisi Espoon arvojen ja espoolaisten etujen vastaista tuhota tämä saari .

   Rastimo Ritva - 26.05.2019, 22:48

Kysyn vain, miten sinne mennään pienten lasten kanssa julkisilla menopeleillä turvallisesti?Samoin minne mahtuu Karhusaaressa parkkipaikat omille autoille?

Kirjoita uusi kommentti

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter