Tapiolan kehityksestä äänestäneet kaupunginvaltuutetut

Asukasyhdistys Tapiolan Kilta kokoaa sivustolleen Espoon valtuutettujen äänestyslistoja kaupungin päätöksistä, jotka koskevat Tapiolan puutarhakaupunkia ja sen asukkaita.

Listat on jaoteltu hankkeittain, ja ne sisältävät tiedon kunkin valtuutetun äänestyskäyttäytymisestä "Jaa", "Ei", ja "Tyhjä" -sarakkeiden muodossa siten, kuin kyseisestä asiasta on puolueittain päätetty.

Listojen julkaisemisen tarkoituksena on avata sivuston käyttäjille nopea ja helppolukuinen näkymä siihen asenneilmapiiriin, joka kaupungin kokouksissa Tapiolan kehittämisen osalta vallitsee.

Toivomme äänestyslistojen parantavan osaltaan kunnallisdemokratiaa ja helpottavan asukkaiden mahdollisuuksia vaikuttaa erityisesti kunnallisvaalien alla siihen, millaisen Tapiolan haluamme tulevaisuudessa.

Antaisitko itse äänesi henkilölle tai puolueelle, joka on äänestänyt vaikkapa kotialueesi asuinviihtyvyyttä selvästi heikentävän rakennushankkeen puolesta?

Tilaa uutiskirje

Tapiolan Killan postituslistan jäsenenä saat automaattisesti sähköpostiisi tiedot uusista Tapiolassa vireillä olevista kehityshankkeista, sekä Killan toiminnasta.

Liity postituslistallemme täältä!


Tapiolan keskuksen palvelut

Katso Tapiolan liikekeskustan tärkeimmät palvelut kartalta (www.tapiolankeskus.fi)Twitter